Photoshop Actions

FLAG FACE PHOTOSHOP ACTION: Ndjekim hapat si me siper. Ky Action aplikon nje flamur mbi fytyren.Pasi i jepni play atehere do ndiqni 3 steps. Hapi i pare ngjyros gjith fytyren Hapi dyte ngjyrosim pjesen ku nuk duam te aplikohet flamuri Hapi trete zgjedhim flamurin dhe ndjekim hapat SHKARKO KETU CARTOON EFFECT ACTION Ky effekt e […]

Read More