Shkarko me Torrent  

Per te shkarkuar me torrent ju duhet fillimisht te shkarkoni nje nga kto programe free:

Utorrent ose Bittorrent

Pasi ta insaloni klikoni linkun shkarko me torrent.

Me pas do klikoni tek Magnet Download dhe fillon shkarkimi.

Linku Illustrator

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Leave a Comment