Face Retouch:

Hapi 1: Shkarkojme File ATN SHKARKO KETUĀ 

Hapi 2: E vendosim file tek : C:// -> Program Files -> Adobe ->Photoshop CC -> Presets-> Actions

Hapi 3: Hapim Photoshop

Hapi 4: Vendosim imazhin qe duam te bejme retouch

Hapi 5: Rregullojme Aknet ose pjeset qe duam te heqim me Healing Brush

Hapi 6 : Shkojme tek Window-Actions- Dhe klikojme tek tre vijat tek shigjeta djathtas lart dhe zgjedhim Quick Retouch

Hapi 7: I japim Play

Hapi 8: Kur na kerkohet bejm brush per te aplikuar efektin

FLAG FACE PHOTOSHOP ACTION:

Ndjekim hapat si me siper. Ky Action aplikon nje flamur mbi fytyren.Pasi i jepni play atehere do ndiqni 3 steps.

Hapi i pare ngjyros gjith fytyren

Hapi dyte ngjyrosim pjesen ku nuk duam te aplikohet flamuri

Hapi trete zgjedhim flamurin dhe ndjekim hapat

SHKARKO KETU

CARTOON EFFECT ACTION

Ky effekt e kthen imazhin si te animated cartoon

Njekim te njejtat hapa si me poshte

SHKARKO KETU

Visited 23 times, 1 visit(s) today

Leave a Comment