InDesign Materials and Templates to use in 2020

Premium indesign materials and templates for free

To Download them you must have utorrent installed

Click here to download the file

then open it with utorrent.

 

If the link dont work here is the utorrent long working link

 

Another link where you can find free indesign templates is HERE

Powerpoint Templates 2020 Premium – Free Download

Greetings,

Here you can download freemium templates for powerpoint.

Click the link download :DOWNLOAD FREE

 

Photoshop Actions

 

FLAG FACE PHOTOSHOP ACTION:

Ndjekim hapat si me siper. Ky Action aplikon nje flamur mbi fytyren.Pasi i jepni play atehere do ndiqni 3 steps.

Hapi i pare ngjyros gjith fytyren

Hapi dyte ngjyrosim pjesen ku nuk duam te aplikohet flamuri

Hapi trete zgjedhim flamurin dhe ndjekim hapat

SHKARKO KETU

CARTOON EFFECT ACTION

Ky effekt e kthen imazhin si te animated cartoon

Njekim te njejtat hapa si me poshte

SHKARKO KETU

 

Face Retouch:

Hapi 1: Shkarkojme File ATN SHKARKO KETU

Hapi 2: E vendosim file tek : C:// -> Program Files -> Adobe ->Photoshop CC -> Presets-> Actions

Hapi 3: Hapim Photoshop

Hapi 4: Vendosim imazhin qe duam te bejme retouch

Hapi 5: Rregullojme Aknet ose pjeset qe duam te heqim me Healing Brush

Hapi 6 : Shkojme tek Window-Actions- Dhe klikojme tek tre vijat tek shigjeta djathtas lart dhe zgjedhim Quick Retouch

Hapi 7: I japim Play

Hapi 8: Kur na kerkohet bejm brush per te aplikuar efektin

 

FLAG FACE PHOTOSHOP ACTION:

Ndjekim hapat si me siper. Ky Action aplikon nje flamur mbi fytyren.Pasi i jepni play atehere do ndiqni 3 steps.

Hapi i pare ngjyros gjith fytyren

Hapi dyte ngjyrosim pjesen ku nuk duam te aplikohet flamuri

Hapi trete zgjedhim flamurin dhe ndjekim hapat

SHKARKO KETU

CARTOON EFFECT ACTION

Ky effekt e kthen imazhin si te animated cartoon

Njekim te njejtat hapa si me poshte

SHKARKO KETU

Ndertimi i nje Banneri Perfekt per Postimin tuaj apo Reklamen !

 

New Banners PHOTOSHOP  Version 2020 DOWNLOAD FREE HERE

550 Bannera for Instagram & Facebook 2020 DOWNLOAD FREE HERE

 

Pike se pari shkarkoni modelet gati ne PSD (Photoshop File) 1 SHKARKO KETU

Materiale te tjera 2 SHKARKO KETU

Materiale te tjera 3 SHKARKO KETU

Materiale te tjera 4 SHKARKO KETU

Materiale per Instragram 5 SHKARKO KETU

Material EXTRA per instagram 6 SHKARKO KETU

Tetor 2019 50 BANNERS SHKARKO KETU

Tetor 2019 100 BANNERS SHKARKO KETU

Lloje Shkrimesh mbi 15oo FONTE (Select all dhe install per ti instaluar) SHKARKO KETU

Pasi te shkarkoni kete zip atehere filet qe jane brenda i beni extract(nxirrini nga zipi)

dhe hapini nje nga nje. Mjafton te ndryshoni shkrimet, te klikoni dy here ne leayerin ku thote: your image here , vendosni nje imazh shtypni save dhe banneri juaj eshte gati me lehte se kurre.

Nese deshironi ti vendosni tekstit styles SHKARKO KETU

Nese deshironi mbi 2300 IKONA SHKARKO KETU

After Effects cc 2015 Full + Materials

 

error: Materiali i bllokuar !!