Said Duleviç

Said Duleviç është tashmë CEO i Impact Education, qendër trajnimesh profesionale në Durrës. Studimet dhe eksperiencat e gjata e kanë cuar drejt krijimit të një institituticioni privat.

Shërbimet e mia

Krijim Website dhe App E-Commerce

Përdor platformat si: Prestashop, OpenCart, Magento. Secilën platformë më pas e pajis edhe me një aplikacion mobile për Android.

Web Design

Ndërtimi i website tërheqës është kërkesa e cdo klienti dhe fokusi im shkon aty. Dizajne unike dhe të vecanta.

Graphic Design

Bizneset të cilat kanë nevojë për rebranding, apo të tjera grafika jua mundësoj të gjitha.

Materiale Unike

Materialet dhe kontenti krijojen në mënyrë unike nga stafi ku unë punoj.

Menaxhim Projektesh

Marrja projekteve dhe krijimi i një strukture të sukseshme për ta cuar projektin nga fillimi në fund është një sfidë më vete.

Aplikacione

Ndërtoj aplikacione android për cdo lloj modeli dhe kërkese nga klientët.

Cfarë thonë për mua?

Klientët më të cilët punoj