Said Dulevic

Msc Said Dulevic

Web Developer & Lecturer

Testim Cpp

Photoshop Actions

 

Face Retouch:

Hapi 1: Shkarkojme File ATN SHKARKO KETU

Hapi 2: E vendosim file tek : C:// -> Program Files -> Adobe ->Photoshop CC -> Presets-> Actions

Hapi 3: Hapim Photoshop

Hapi 4: Vendosim imazhin qe duam te bejme retouch

Hapi 5: Rregullojme Aknet ose pjeset qe duam te heqim me Healing Brush

Hapi 6 : Shkojme tek Window-Actions- Dhe klikojme tek tre vijat tek shigjeta djathtas lart dhe zgjedhim Quick Retouch

Hapi 7: I japim Play

Hapi 8: Kur na kerkohet bejm brush per te aplikuar efektin

 

 

FLAG FACE PHOTOSHOP ACTION:

Ndjekim hapat si me siper. Ky Action aplikon nje flamur mbi fytyren.Pasi i jepni play atehere do ndiqni 3 steps.

Hapi i pare ngjyros gjith fytyren

Hapi dyte ngjyrosim pjesen ku nuk duam te aplikohet flamuri

Hapi trete zgjedhim flamurin dhe ndjekim hapat

SHKARKO KETU

 

CARTOON EFFECT ACTION

Ky effekt e kthen imazhin si te animated cartoon

Njekim te njejtat hapa si me poshte

SHKARKO KETU

Fast Albania | Fastagency.al

Fast Agency ne bashkpunim me profesioniste ofron sherbime rikonstruktimi, mobilimi, arredimi per pasurit e patundeshme. Cmim, cilesi dhe shpejtesi ofrohen nga stafi.

Seo dhe Kurs Marketingu dixhital

Seo dhe Kurs Marketingu dixhital ju ndihmon te mesoni te gjitha teknikat lidhur me te berit seo dhe permirsimit te content ne website. Te gjitha teknikat dhe sekretet lidhur dhe me te berit reklamim qe shet shpjegohen nga Said Dulevic ne Impact Education Durres.

Cfare eshte SEO?

Hyrje ne Programim C++ (Flowchart)

Hyrje ne Programim C++ eshte nje kurs i thjesht i cili ju fut teresisht ne boten e programimit. Por per tu bere nje programues i mire duhet te kuptoni logjiken sesi arrihet te kodi. Keto leksione shpjegohen nga Said Dulevic ne qendren e kurseve Impact Education ne Durres.

error: Alert: Ups materiali eshte i bllokuar!!
Need Help? Chat with me