Said Duleviç

Said Duleviç është tashmë CEO i Impact Education, qendër trajnimesh profesionale në Durrës. Said është trajner për: Html+Css, Wordpress+Prestashop, Web Design, Programim C++/JAVA, Graphic Design dhe Digital Marketing.

Shërbimet e mia

Krijim Website dhe App E-Commerce

Përdor platformat si: Prestashop, OpenCart, Magento. Secilën platformë më pas e pajis edhe me një aplikacion mobile për Android.

Web Design

Ndërtimi i website tërheqës është kërkesa e cdo klienti dhe fokusi im shkon aty. Dizajne unike dhe të vecanta.

Graphic Design

Bizneset të cilat kanë nevojë për rebranding, apo të tjera grafika jua mundësoj të gjitha.

Materiale Unike

Materialet dhe kontenti krijojen në mënyrë unike nga stafi ku unë punoj.

Menaxhim Projektesh

Marrja projekteve dhe krijimi i një strukture të sukseshme për ta cuar projektin nga fillimi në fund është një sfidë më vete.

Aplikacione

Ndërtoj aplikacione android për cdo lloj modeli dhe kërkese nga klientët.

Cfarë thonë për mua?

Klientët më të cilët punoj

Resume

7 Years of Experience

Arsimimi

2014
Universiteti Aleksandër Moisiu

Bachelor Shkenca Kompjuterike

Përfundim i bachelor për Shkenca Kompjuterike. Kam përvetësuar programimin dhe aftësitë koduese në web.

2019
Universiteti Aleksandër Moisiu

Master Shkenco Shkenca Kompjuterike

Përfundim i masterit shkencor dhe marrja e titullit si studenti më i mirë në degën e MSC.

Eksperiencat e punës

2016 -2017
Vrana Security Group

Android Developer

Ndërtimi i një aplikacioni navigues për kompaninë e cila kishte mbi 1000 objekte në ruajtje.

2017
Vivido Software

C# Programmer

Marrja pjesë në disa projekte MVC

2018-2019
Immense Group

Project Manager

Ndërtimi i një platforme ecommerce bashkë me aplikacionet mobile (Android + iOS)

2019-Present
Impact Education

CEO

Ndërtim Website, Projekte, Trajnime dhe Kurse të ndryshme.

Aftësitë Dizenjuese

Web Design

95%

Konceptim

80%

Logo Design

80%

Graphic Design

90%

Aftësitë Koduese

JavaScript

85%

PHP

70%

C++

85%

HTML / CSS

100%

Portfolio

My Works
Msc Said Dulevic

Diamond Boutique

Website
Msc Said Dulevic

Brunilda Lala

Website
Msc Said Dulevic

Mepyet.al

Website
Msc Said Dulevic

Byas Albania

Website
Msc Said Dulevic

Fast Agency

Website
Msc Said Dulevic

Mos Mepyet

Website
Msc Said Dulevic

Mobileri Golemi

Website
Msc Said Dulevic

Impact Education

Website
Msc Said Dulevic

Stella Shpk

Website

Contact

Get in Touch

+355688791111

Durrës , L.nr 1, Bulevardi Epidamn

info@said.al

Projekte me porosi

Nisni kërkesën tuaj

error: Materiali i bllokuar !!
www.mersinportal.net - www.idealminer.com - www.thefabric.com.tr